Tävling-i-tävlingen - LANETALK
Tävling i tävlingen!

PBA Global Showdown pågår för fullt och vi har redan fått in över 7 000 deltagare från över 30 länder i världen! Vi är så klart jätteglada över detta, men tyvärr så är det för få Svenska bowlare med i tävlingen tycker vi på Lanetalk. Vi vet att vi har många bra bowlare i Sverige som förtjänar en plats i kvalet.

Lägg 5 minuter – Vinn en ny iPhone 13 eller en Galaxy S21 Ultra!

Vi har fått PBAs godkännande att skapa en tävling-i-tävlingen för att få fler svenska deltagare med i kvalet som slutar nu på söndag kväll. Om du inte har hunnit vara med och tävla i tävlingen så kommer här en fantastisk chans!

Förutom att PBA Showdown-tävlingen har $50,000 i prispott så erbjuder vi nu även möjligheten för alla svenska bowlare som deltar i kvalet till tävlingen att vara med i en utlottning av en ny mobiltelefon för ett värde av 15 000 kr. Så här gör du:

ALTERNATIV 1 – SPELA I HALLEN

Gå ner i hallen senast söndag kväll och var med i PBA Showdown-tävlingen via din mobil. Öppna appen, klicka på SPELA, klicka på PBA Global Showdown, klicka på Spela. Spela 2 serier. Grattis, du är nu med i tävlingen!

ALTERNATIV 2 – EFTERREGISTRERA DINA SERIER

Eftersom det är ont om tid innan kvalet är klart så tillåter vi en specialare nu i kvalet. Gå in och efterregistrera dina serier som du gjort från 20 september fram tills nu och de läggs därefter till i PBA-tävlingen och du är automatiskt med i utlottningen, oaktat ditt resultat.

Så här gör du för att efterregistera dina serier:

  1. Öppna Lanetalk-appen och gå till Resultat
  2. Klicka på Hämta från arkivet
  3. Sök efter Din bowlinghall
  4. Skriv in Spelarnamnet som du använde på banan
  5. Välj de Resultat, efter den 20:e september, som du vill lägga till i din profil

Efter att du har lagt till dina serier till din profil så tar det upp till 24 timmar innan ditt bästa resultat läggs till i PBA-tävlingen. Det måste vara minst 2 serier från samma speltillfälle (block). Om du lägger till ett block med 3 serier så kommer serie 1 och serie 2 att läggas till som ett försök i tävlingen. Du kan inte para ihop valfria serier. Ditt bästa försök (bestående av två sammanhängande serier) är det som förs över till tävlingen. Endast resultat från Lanetalk-anslutna hallar kan importeras till din profil.

Kvalet slutar på söndag kväll. Utlottning av mobiltelefonen sker på tisdag 12 oktober. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Priset skickas med post till mottagaren under oktober månad. Vinnaren meddelas via e-mail som är kopplad till kontot. Du behöver vara 18 år för att deltaga i tävlingen. Kontakta support@lanetalk.com eller skicka DM via Facebook eller Instagram vid frågor.

Vi hoppas att du vill vara med i denna roliga tävling!